Få svar på dine spørgsmål (FAQ)

På denne side har vi samlet spørgsmål, besøgende på vores shop ofte stiller. Det gælder lige fra spørgsmål om bestilling over returret til nyhedsmail, og hvordan vi behandler kundedata. Hvis der er spørgsmål, du ikke finder svaret på her, er du velkommen til at ringe til os på tlf. nr.: +45 4586 0150 eller sende en mail til: guldbrandsen.juveler@gmail.com.

Kundeklub

Hvad får jeg ud af at blive medlem af Klub Guldbrandsen?

Som medlem af Klub Guldbrandsen får du:

  • Særtilbud kun for klubmedlemmer
  • De sidste nye tilbud og rabatter
  • Invitationer til spændende konkurrencer med flotte præmier
  • Invitationer til eksklusive klubarrangementer, hvor vi præsenterer nye smykker og ure og har foredrag med smykke– og urproducenter. Vi byder naturligvis på små forfriskninger, og ofte vil du kunne gå hjem med en lille goodibag
  • Vores nyhedsbrev med gode tilbud og spændende inspirationsmateriale.
Hvordan indmelder jeg mig i Klub Guldbrandsen?

Det gør du her. Indtast dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, sæt kryds i ”Ja tak…”, tryk på ”tilmeld”, og du er tilmeldt.

Hvordan bruger jeg mit medlemskab i Guldbrandsens webshop?
Hvordan ændrer jeg mine profiloplysninger?

I bunden af alle Guldbrandsens nyhedsbreve finder du linket ”Opdater dine informationer”. Her kan du ændre, slette eller tilføje oplysninger.

Hvad bruger i mine personlige medlemsoplysninger til?

Vi overholder al gældende lovgivning vedrørende behandling af personfølsomme oplysninger, og vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. part. Ved at acceptere medlemskab af Klub Guldbrandsen, accepterer du, at vi må bruge dine oplysninger til markedsføringsformål som invitationer, tilbud, nyheder mv. i form af e-mails, bannere på Facebook og Google, sms, brev mv.

Du kan til enhver tid få oplyst de persondata, vi har gemt om dig. Du kan endvidere gøre brug af din ret til sletning af disse data. Skriv blot til os på mail: guldbrandsen.juveler@gmail.com. Læs mere om vores persondatapolitik her.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil udmelde mig af Klub Guldbrandsen?

Send en mail til guldbrandsen.juveler@gmail.com, i emnelinjen skriv ”udmeldelse af klub” og skriv navn, adresse og telefonnummer i selve mailen.

0