Få svar på dine spørgsmål (FAQ)

På denne side har vi samlet spørgsmål, besøgende på vores shop ofte stiller. Det gælder lige fra spørgsmål om bestilling over returret til nyhedsmail, og hvordan vi behandler kundedata. Hvis der er spørgsmål, du ikke finder svaret på her, er du velkommen til at ringe til os på tlf. nr.: +45 4586 0150 eller sende en mail til: guldbrandsen.juveler@gmail.com.

Gaveindpakning

Kan jeg få mine varer indpakket til gave, og hvad koster det?

Det kan du— og det er gratis. Ovenikøbet kan du vælge at få vedlagt et kort med din personlige meddelelse til gavemodtageren. Det er naturligvis også uden beregning. Alt du skal gøre er at lægge din gave i kurven og vælge ”Ja” i feltet, hvor vi spørger dig, om det er en gave. Derefter åbner et kommentarfelt, hvor du har mulighed for at skrive din lykønskning eller personlige hilsen. Dit valg og din personlige hilsen kan du altid se i varekurven ved siden af den valgte vare.

Har du særlige ønsker, hvis du f.eks. har flere indkøb, og de ikke skal pakkes i samme papir, skriver du det blot i kommentarfeltet. Køber du flere varer, der ligner hinanden, skriver vi numre diskret på pakken og på din ordrebekræftigelse. Det gør det nemt at holde styr på, hvilke pakker, der indeholder hvilke gaver.

Finder du en vare til en lavere pris på en anden webshop, matcher vi prisen én-til-én. Hvis du allerede har købt varen, refunderer vi prisdifferencen.

0