Få svar på dine spørgsmål (FAQ)

På denne side har vi samlet spørgsmål, besøgende på vores shop ofte stiller. Det gælder lige fra spørgsmål om bestilling over returret til nyhedsmail, og hvordan vi behandler kundedata. Hvis der er spørgsmål, du ikke finder svaret på her, er du velkommen til at ringe til os på tlf. nr.: +45 4586 0150 eller sende en mail til: shop@guldbrandsenjuveler.dk.

Prismatch

Hvad betyder prismatch for mig?

Hos Guldbrandsen skal du trygt kunne handle og vide, at du som minimum ikke betaler mere for smykker og ure end hos vores konkurrenter. Derfor matcher vi ALTID vores konkurrenters priser. Finder du en vare til en lavere pris på en anden dansk webshop, matcher vi prisen én-til-én. Hvis du allerede har købt varen, refunderer vi prisdifferencen.

Hvordan opnår jeg prismatch?

Ser du en vare billigere på en anden dansk webshop, skal du i kommentarfeltet på bestillingssiden ved købet hos os skrive, at du har set varen billigere på en anden webshop. Du skal linke til den pågældende side og angive, at du ønsker prismatch. Derefter retter vi varens pris, så du ikke betaler mere for varen end hos andre webshops. Du finder kommentarfeltet (bemærkninger til ordren) på bestillingssiden her:

Hvis du finder varen billigere på en anden webshop, efter du har købt varen hos os, skal du blot inden for 7 dage sende os en mail med kopi af din ordrebekræftelse. Vedlæg dokumentation i form af link til det pågældende produkt, du vil have prismatchet.

Hvad er betingelserne for prismatch?
  • Varen der matches skal være af samme mærke, model, kvalitet, størrelse, farve mv.
  • Guldbrandsen matcher kun prisen på varer mod webshops med dansk CVR-nummer
  • Den vare, der prismatches, skal være på lager hos den anden webshop
  • Det er den samlede pris inklusiv fragt, gaveindpakning og andre gebyrer, der matches
  • Konkurrenters tilbud skal være gældende på købstidspunktet og kunne dokumenteres
  • Hvis du allerede har købt en vare hos os, og du efterfølgende finder en pris billigere på en konkurrerende webshop, kan du fra købstidspunktet og 7 dage frem ved behørig dokumentation benytte dig af vores prismatch
  • Nedsatte varer ved udsalg, kampagner (Black Friday, Black Week mv.), sæsonafslutning, bonus, medlemsrabatter, 2. sortering, begrænsede partier mv. og andre afledte rabatter matches ikke
  • Prisen hos anden netforhandler skal være inklusiv dansk moms, told, afgifter, garanti og forbrugerbeskyttelse
  • Prismatch er forbeholdt privatkunder.

Har du spørgsmål til prismatch er altid velkommen til at sende os en mail til shop@guldbrandsenjuveler.dk eller ringe til os på tlf.: (+45) 45 86 01 50.

0