Få svar på dine spørgsmål (FAQ)

På denne side har vi samlet spørgsmål, besøgende på vores shop ofte stiller. Det gælder lige fra spørgsmål om bestilling over returret til nyhedsmail, og hvordan vi behandler kundedata. Hvis der er spørgsmål, du ikke finder svaret på her, er du velkommen til at ringe til os på tlf. nr.: +45 4586 0150 eller sende en mail til: shop@guldbrandsenjuveler.dk.

Retur/fortrydelsesret

Hvor lang tids returret har jeg?

Du har altid 14 dages returret på alle varer, du har købt på webshoppen. Din returret løber fra den dag, du modtager din pakke. Bemærk, at for specialfremstillede varer som fx indgravering i ringe ydes der ikke returret.

Hvordan benytter jeg mig af min returret?

Du skal kontakte os på telefon (+45) 45 86 01 50 eller sende en mail til: shop@guldbrandsenjuveler.dk. Det skal du gøre senest 14 dage efter, du har modtaget din vare. For at benytte dig af din returret skal varen ligge i sin originalemballage, der er en væsentlig del af varens værdi. Og varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den i. Returretten bortfalder altså, hvis varen er taget i brug, og hvis varens salgsværdi er forringet. Vi anbefaler derfor: 1) Ikke at tage varen i brug, hvis du ønsker at benytte dig af din returret og 2) At beholde originalemballagen og ikke beskadige denne. Vi tilbagebetaler hele købsbeløbet med undtagelse af den portoomkostning, du har ved at returnere varen til os. For at fremme ekspeditionen bedes du venligst— det er ikke et krav— vedlægge kopi af din ordrebekræftigelse. Returnerede varer skal sendes til: GULDBRANDSEN JUVELER, Hovedgaden 55A, 2970 Hørsholm Du kan også returnere ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvordan får jeg købsbeløbet retur?

Når vi har modtaget den returnerede vare ubrugt og i væsentligt samme stand, som du modtog den i, overfører vi købsbeløbet ved at kreditere dit Dankort, Visa/Dankort eller andet kreditkort. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt per efterkrav. Der er ikke returret på købte produkter for virksomheder eller institutioner.

0